RSS

The Corrs feat. Alejandro Sanz, The Hardest Day

27 May

Ini bukan sebuah single baru, tapi lagu ini memang lagu yang lagi aku sering dengarkan. Mungkin karena memang kisah ku saat ini seperti lagu ini, sedang berada di hari-hari terberat. Yah, “The Hardest Day” menjadi favorite song buat aku. Versi yang ini adalah English version yang di mix juga bahasa Spanyol dari vocal Alejandro Sanz. Alunan instrument khas Irlandia yang udah terdengar dari awal lagu bikin lagu ini makin enaaaaak banget di telinga.

DOWNLOAD

  1. THE CORRS Feat. Alejandro Sanz – The Hardest Day (Me Ire)
 
Leave a comment

Posted by on May 27, 2008 in Download

 

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: